Ontdek Grave

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. De monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en autenthiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten. Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten te beleven, en voor de inwendige mens staat de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid garant. Beleefgrave!

Gastrovino het Blauwe Schaap

Delicatessen

Jeroen Klinkhamer
Hoofschestraat 15 D
5361 ET Grave
0486 474427
www.hetblauweschaap.nl
www.kaasplankje.nl 
www.facebook.com/hetblauweschaap

Gastrovino het Blauwe Schaap is een moderne delicatesse winkel en we verkopen er o.a. kaas, wijn, noten, salades, vleeswaren en allemaal heerlijke delicatessen waar de mensen graag voor naar onze winkel komen. We zitten nu ruim een jaar op deze locatie en de klanten weten ons goed te vinden.

We verkopen ook kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven die iets bijzondere smaakbeleving willen meegeven aan hun personeel en zakelijke relaties. Op onze website www.hetblauweschaap.nl kunnen de mensen direct bestellen of de folders downloaden.

Op onze Facebookpagina delen wij regelmatig onze aanbiedingen, recepten, nieuwe producten, maar u kunt ook prijzen winnen door bepaalde berichten te delen.

De Méditerranée in Grave. Heerlijke olijven, kazen, salami, port, wijnen en de mooiste hammen. Laat u verrassen! Tevens kunt u bij ons terecht voor mooie kado's en Kerst- en relatiegeschenken.

  • Gastrovino het Blauwe Schaap 1
  • Gastrovino het Blauwe Schaap 2
  • Gastrovino het Blauwe Schaap 3
  • Gastrovino het Blauwe Schaap 4
  • Gastrovino het Blauwe Schaap 5