Ontdek Grave

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. De monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en autenthiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten. Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten te beleven, en voor de inwendige mens staat de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid garant. Beleefgrave!

Evi's Tante

Maaike Out

Hamstraat 22
5361 HB  Grave (Noord-Brabant)
06-41728750
www.algemenehandelspost.nl/evistante/

B&B Evi's Tante geopend in Grave!

Gelegen in het centrum van vestingstad Grave, en binnen een korte loopafstand van de Maas, vind je B&B Evi's Tante. In het pand woonde eerst Evi met haar familie. Nu bewoont en beheert Maaike, haar tante, het gebouw. Een deel van de buurt kent haar dan ook als Evi's tante.

In deze stijlvolle Bed & Breakfast in het hartje van Grave in Noord-Brabant, kun je de nacht doorbrengen omgeven door design en vintage uit Algemene Handelspost, haar vintage & artisan winkel. Ontbijt er aan de gastentafel of op het dakterras, maak prachtige wandelingen in de omgeving of een fietstocht langs de rivier.

Het historische pand aan de buitenkant geeft je meteen een stadsgevoel met de nodige rust, dat wel. De B&B is binnenin ook meteen de gezellige showroom van haar favoriete interieur- en designstukken, de kamers zijn stijlvol ingericht met unieke items.

Evi's Tante