Ontdek Grave

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. De monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en autenthiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten. Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten te beleven, en voor de inwendige mens staat de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid garant. Beleefgrave!

Emmausklooster

Overnachtingen

Overnachten in het Emmausklooster (Kapucijnenklooster)

Het is mogelijk te overnachten in het klooster. In retraite of als voorbijganger. Hierbij ben je te gast bij de leefgroep, je bent uitgenodigd om de maaltijden samen te nuttigen en uitgenodigd bij het gebed.

Wij bieden éénpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. De kamers in het klooster hebben allemaal een douche op de kamer. Je mag je eigen beddengoed meenemen, natuurlijk kun je deze ook van ons huren. 

  • Pelgrims van de 'Walk of Wisdom' ontvangen korting op hun verblijf in het klooster, op vertoon van de reeds verzamelde vogelringetjes. 4Daagse wandelaars kunnen onder dezelfde voorwaarden verblijven.
  • Gasten die nadenken over wonen en werken in de leefgroep, verblijven na de eerste week ook voor een speciaal tarief.  Om een kamer te reserveren vragen wij je een mail te sturen naar: secretariaat@avantspirit.nl. 
Je ontvangt dan van ons een inschrijfformulier.


Ben je onderweg?
Als Pelgrim, vakantieganger of toevallige voorbijganger? Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen (0486-477630) met de vraag of we een kamer voor je vrij hebben. 

De prijzen vind je hier.


Avant Spirit
Emmausklooster

Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp
Telefoon secretariaat: 0486 – 477642
E-mail secretariaat: secretariaat@avantspirit.nl
Telefoon Mark: 06 – 83563937
E-mail Mark: m.vanderlinden@avantspirit.nl
Website: www.avantspirit.nl

  • Emmausklooster 1
  • Emmausklooster 2