Evenementen

Er is veel te beleven in Grave! Het hele jaar rond is Grave het decor van allerlei activiteiten die vele mensen naar de vestingstad trekken. Van de bruisende Pinksterfeesten tot de zeer populaire intocht van Sinterklaas... Beleef Grave!

WIZZIK StadsquizInformatie evenement:

Op zondag 25 juni 2017 zal de tweede editie plaatsvinden van de stadsquiz Grave! Niet alleen hét evenement dat groepen enthousiaste deelnemers uit allerlei hoeken van de gemeente op een uitdagende en actieve manier bijeen brengt, maar ook het evenement waarbij met de hoofdprijs de kas van je sportclub, toneelvereniging, familieweekend of straatfeest lekker gevuld kan worden. Als groep van 6 tot 10 personen zet je je tanden, vanaf een zelf te regelen locatie, een paar uur in de meest uiteenlopende opdrachten.
Op zaterdag 1 juli 2017 zal tijdens een gezellig slotfeest in de feesttent op Bastion Bakaf de winnaar bekend gemaakt worden.Houd onze Facebookpagina WIZZIK Stadsquiz Grave in de gaten dus (en nodig ook je vrienden even uit om onze pagina te liken/volgen)