Evenementen

Er is veel te beleven in Grave! Het hele jaar rond is Grave het decor van allerlei activiteiten die vele mensen naar de vestingstad trekken. Van de bruisende Pinksterfeesten tot de zeer populaire intocht van Sinterklaas... Beleef Grave!

WIZZIK StadsquizInformatie evenement:


Op zondag 25 juni vond de 2de editie van de stadsquiz Wizzik plaats. In totaal hebben 51 teams aan deze quiz meegedaan. En hoe, wat een hilarische, enthousiaste en gezellige chaos was het in de straten van Grave. De gehele middag reden scooters en fietsers door het centrum, liepen de deelnemers van de ene zoekopdracht naar de andere. Het was geweldig om te zien.

De teams die ook aan de eerste editie meegedaan hebben, hadden een klein voordeel. Zij wisten wat hen te wachten stond en wisten beter hoe het een en ander te verdelen. Toch was het ook voor hen aanpoten. Namens de organisatie lof aan alle teams die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen om de antwoorden op de soms best pittige vragen te vinden. 
Wij als organisatie hebben er ook van genoten en hebben op maandag tot na middernacht alle quizmappen nagekeken. De uitslag is inmiddels bekend, maar houden we nog even geheim tot zaterdag. Spannend, spannend, spannend... 

Nodig deze week je vrienden en familie uit voor een te gekke feestavond op zaterdag 1 juli in de tent op Bekaf. Vanaf 20:30 uur is iedereen welkom. Kaartjes tekort? Haal gewoon bij Adriaans Drukwerk (Elisabethstraat 15a) extra toegangstickets op. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 
Waar een klein stadje groot in kan zijn...  

Tot zaterdag.
Namens de organisatie stadsquiz Wizzik
Houd onze Facebookpagina WIZZIK Stadsquiz Grave in de gaten dus (en nodig ook je vrienden even uit om onze pagina te liken/volgen)