Evenementen

Grave staat niet alleen in de regio bekend om de evenementen die er georganiseerd worden, er zijn zelfs evenementen die landelijke bekendheid genieten zoals het jaarlijkse Smartlappenfestival. Vanaf het voorjaar tot aan de herfst zijn er veel evenementen zoals de bruisende Pinksterfeesten, het waterfestival of de openluchtfilm. Het jaar wordt afgesloten door het grote feest aan de Loswal .. de intocht van Sinterklaas!

 

 

Speciaalbier festivalEEN VRIJ TOEGANGKELIJK SPECIAALBIER FESTIVAL IN GRAVE en Land van Cuijk

Bent u een speciaalbier liefhebber of wilt u eens verschillende speciaalbieren proeven? Kom dan de eerste zondag van september (3 september 2017) naar de loswal aan de Maas in Grave.Er zijn 20 verschillende Brouwerijen aanwezig. Dus meer dan 100 verschilende speciaalbieren op het festival !!

Het festival biedt niet alleen de mogelijkheid om verschillende bieren te proeven. Er zijn meerdere stands met verschillende borrelhapjes en lekkernijen rondom speciaalbier. Wijnhuis Vaessen komt met een uitgebreid assortiment aan wijnen.

 De toegang tot het speciaalbier festival is GRATIS. Bij binnenkomst heeft u de mogelijkheid om een uniek ontworpen specialbierglas te kopen. Naast het bierglas krijgt u hierbij het programmaboekje en 3 muntjes waarmee u de verschillende bieren kunt proeven.

Tijdens het festival wordt door de bezoekers het beste bier van het 1e Graafse speciaalbier festival gekozen. U kunt hiervoor uw top 3 doorgeven bij de infostand.

Voor meer info kunt kijken op de website: www.speciaalbierfestival-grave.nl