Evenementen

Grave staat niet alleen in de regio bekend om de evenementen die er georganiseerd worden, er zijn zelfs evenementen die landelijke bekendheid genieten zoals het jaarlijkse Smartlappenfestival. Vanaf het voorjaar tot aan de herfst zijn er veel evenementen zoals de bruisende Pinksterfeesten, het waterfestival of de openluchtfilm. Het jaar wordt afgesloten door het grote feest aan de Loswal .. de intocht van Sinterklaas!

Historisch Spektakel Grave
Historisch spektakel Grave op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017Op 8 en 9 april 2017 vindt de tweede editie plaats van het Historisch Spektakel Grave. In de hele binnenstad van Grave waant u zich honderden jaren terug in de tijd. Voor de kinderen zijn er allerlei spellen te doen én ze kunnen zich tot musketier laten slaan door de burgemeester. Volwassenen kunnen  zich urenlang vermaken door te struinen langs de kramen met oude ambachten, te kijken naar diverse voorstellingen en een bezoek te brengen aan het kampement op Bastion Bekaf.

 

Het Historisch Spektakel Grave wordt gehouden op zaterdag 8 april en zondag 9 april 2017, noteer deze datum alvast in je agenda. 


 

Meer informatie vindt u op onze website: www.historischspektakelgrave.nl of Facebookpagina: Historisch Spektakel Grave 1674

Bron: Historisch Spektakel Grave.