Evenementen

Er is veel te beleven in Grave! Het hele jaar rond is Grave het decor van allerlei activiteiten die vele mensen naar de vestingstad trekken. Van de bruisende Pinksterfeesten tot de zeer populaire intocht van Sinterklaas . . . . .Beleef Grave!

Hippisch Festijn Grave

Het laatste weekend van juni is Grave het centrum voor het Brabantse buitenleven met het grootste outdoor paardenevenement in Noordoost-Brabant: het Hippisch Festijn Grave. De outdoorliefhebber kan zijn hart ophalen op het sfeervolle terrein waar horeca, stands en demonstraties de entourage vormen van een sportieve strijd in spring- en dressuurringen.

Drie dagen lang kan er rondgesnuffeld worden bij standhouders in het strodorp, trakteren wij op een prachtig uitzicht vanaf ons terras en kan er naast de paardensport ook worden genoten van demonstraties in een overdekte hal. Op zondag vindt in combinatie met het Festijn de RaamdalFair plaats waarbij ambachten, streekproducten en boerderijdieren maar ook demonstraties met honden en paarden wedijveren om uw aandacht
Van vrijdag 12.00 uur tot zondag 18.00 uur zijn er meer dan 1.250 starts te noteren in dressuur en springen. Hoogtepunten zijn onder meer de Kür op Muziek in de dressuur en als afsluiting op zondagmiddag de spectaculaire Derby met een springparcours van 1.000 m lengte over natuurlijke hindernissen op het gehele terrein.

Entree en parkeren alle dagen geheel gratisVoor het exacte programma verwijzen wij u graag naar de Website en Facebookpagina van het Hippisch Festijn in Grave