Evenementen

Grave staat niet alleen in de regio bekend om de evenementen die er georganiseerd worden, er zijn zelfs evenementen die landelijke bekendheid genieten zoals het jaarlijkse Smartlappenfestival. Vanaf het voorjaar tot aan de herfst zijn er veel evenementen zoals de bruisende Pinksterfeesten, het waterfestival of de openluchtfilm. Het jaar wordt afgesloten door het grote feest aan de Loswal .. de intocht van Sinterklaas!

HAPPEN & STAPPEN WANDELINGGOEI LEVEN HAPPEN & STAPPEN WANDELING
 

  1. Datum: zondag 10 december 2017
  2. Tijd: start tussen 10 - 12 uur 
  3. Startlocatie: Catharinahof Koninginnedijk 252
  4. Koninginnedijk 252, Grave
  5. Deelname: 17,50 euro p.p.
  6. Bestel hier Tickets

 
Houd jij van wandelen én lekker eten? Doe dan mee aan de Goei Leven Happen & Stappen wandeling op zondag 10 december a.s.
Je maakt een wandeling van ongeveer 12 kilometer door het prachtige buitengebied van Grave. Onderweg kun je genieten van een heerlijke driegangen lunch met producten uit het Land van Cuijk.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen, die zich heeft aangemeld starten bij Catharinahof, waar een kop koffie of thee met een verrassing klaar staat. De wandeling gaat richting Velp, waar bij het Emmausklooster de volgende warme, huisgemaakte verrassing wacht. Vanuit het prachtige stiltegebied van Velp gaat de tocht verder naar De Brouwketel in Escharen, waar een winterse stamppot al klaar staat. Het laatste stuk van dit unieke rondje Grave leidt naar het centrum van de vestingstad. Daar eet je bij De Maaspoort een lekker dessert. Wandelen door de mooie omgeving van Grave én onderweg genieten van lekkere gerechten, het is een perfecte combinatie.

De route is ongeveer twaalf kilometer lang, maar kan desgewenst op een paar plaatsen ingekort worden. Voor een totaalbedrag van € 17,50 per persoon krijgt u, behalve alle gerechten, een mooi routeboekje, waar allerlei extra informatie in staat.

Aanmelden voor deze bijzondere wintereditie van de ‘Goei Leven Happen & Stappen wandeling' kan hier